English

Francë, martesa mes fëmijëve

Francë, 20 Janar NOA - Fëmijët në altar. Në qendrën e takimeve në Kortrijk Xpo, në pjesën perëndimore të Francës, 140 fëmijë të moshës gjashtë vjeçare janë “martuar” gjatë një ceremonie me rastin e Panairit të Dasmave të “Wij Trouwen 2011” (Le të martohemi në 2011), e cila ka filluar më 14 janar.

Me moton “zesjarigen geven voorbeeld geode het” (kush është gjashtë vjeç është një shembull i mirë), ceremonia u zhvillua në praninë e kryetarit të bashkisë së Kortijk, Lieven Lybeerme unaza të vërteta, fotografë të dasmës dhe të pritjes.

r.b/NOA

KOMENTE