English

Orlando Bloom në “The Hobbit”

SHBA, 18 Janar NOA - Mund të jetë një pjesë e re e “Lord of the Rings” në “Hobbit”, filmi që Peter Jackson është duke përgatitur nga libri Tolkien.

Sipas disa siteve të ndryshme, Orlando Bloom mund të jetë një protagonist i këtij filmi të ri, duke krijuar kështu një pikë kontakti midis një sage në një tjetër.

Megjithatë nuk është ajo që të gjithë mund të mendojnë pasi Bloom do të recitojë për vetëm 2 minuta dhe nga kjo pjesë do të përfitojë një shumë prej një milionë dollarësh.

r.b/NOA

KOMENTE