English

Pjesëtari i U2 Adam Clayton bëhet baba

SHBA, 20 Janar NOA - Achtung baby, një bebe po mbërrin. Kështu, tani më në fund edhe Adam Clayton, anëtari i fundit i grupit më të famshëm në botë rrok, U2, i cili kishte mbetur ende pa fëmijë, tashmë është bërë baba.

Asgjë nuk është bërë e ditur në lidhje me seksin apo emrin e fëmijës, ku asnjë gjithashtu nuk ka dhe informacione për partneren franceze të muzikantit. Clayton faktikisht, krahasuar me katër pjesëtarët e tjerë të grupit irlandez është sigurisht ai më i “tepruari”, një nga të cilët pritej më pak mbërritja e një fëmije.

r.b/NOA

KOMENTE