English

Tregoni talentin në fotografi

Me konkursin “What’s Up” nga AMC

Tiranë, 20 Janar 2011 NOA - AMC fton të gjithë përdoruesit e celularëve të eksplorojnë talentin e tyre fotografik.

Në përpjekje për t’i rritur vlerën komunikimit dhe për të shtuar mundësitë e tij, AMC bën me dije organizimin për të tretin vit të konkursit me fotografi të bëra me celular.

Përballuni me sfidat e të fotografuarit brenda limiteve që vendos celulari, mësoni kënde të reja vështrimi të botës, shfrytëzoni aftësitë tuaja dhe mundësitë teknike që ju jep mjeti më i rëndësishëm i komunikimit sot!

Në këtë konkurs do të pranohen vetëm fotografi të bëra me celular. Çmimi i parë është i famshmi iPhone 4 i Apple. Çmimet e tjera përfshijnë aparatë celularë me kamera me rezolucion të madh!

Konkursi fotografik “What’s Up” ndahet në kategoritë e mëposhtme:

- Fotogazetari

- Peisazh

- Jetë studentore

- Sociale

- Të tjera (që nuk përfshihen në kategoritë e mësipërme)

Pranohen fotografitë e bëra me çdo model celulari dhe që nuk janë të punuara në kompjuter.

Vitin e kaluar fituesit u shpallën gjatë një ceremonie të posaçme në Akademinë e Arteve të Bukura. Aty patën rastin të takojnë fotografë profesionistë e amatorë dhe të shkëmbejnë përvojën me të pranishmit në ekspozitë.

Fotografitë konkurrente duhen dërguar në adresën pics@amc.al. Fotografitë më të mira do të shfaqen në një ekspozitë.

e.r/NOA

KOMENTE