English

Dhunë në demonstratën e opozitës

Tiranë, 21 janar, NOA - Situata ke degjeneruar në goditje me gurë dhe me sende të forta ndaj policisë. Forcat speciale kanë ndërhyrë për të ndalur demonstruesit që janë sulur drejt policisë dhe duke e provokuar.

Veprimi i forcave special ka laruar disa metra turmën. Ndërsa në këto momente shihen që demonstruesit po grupohen në vende të ndryshme me synimin për të sulmuar sërish.

Në duar mbajnë sende të forta, dërrasa druri. Drejtues të PS-së vetëm këto momente janë afruar turmës. Ndërsa individë të veçantë mundohen të ndalojnë turmën. Thirrjet janë “eja mblidhuni këtu këtu”. NOA (vijon..)

KOMENTE