English

Gjoks gjigant? Vjen zgjidhja

Londër, 22 Janar NOA - Shtëpia angleze e të brendshmeve “Bravissimo”, ka krijuar formën e re kupa-L, e cila është masa më e madhe (i korrespondon 9) për të gjitha gratë që kanë një gjoks “gjigant”. Gjetja e masës së duhur, por në të njëjtën kohë dhe e rehatia nuk ka qenë e lehtë për tu realizuar. Në një kohë ku kosi i fermave po vjen gjithnjë e në rritje, si rrjedhojë e stilit të ri të jetesës, por dhe të ndërhyrjeve kirurgjike, tashmë të gjitha ato ferma që kanë pasur këtë problem nuk kanë pse të shqetësohen pasi, çdo gjë është zgjidhur.

r.b/NOA

KOMENTE