English

Forumi Ekonomik, shpërthim në një hotel

Davos, (Zvicër) 27 janar, NOA - Në një hotel në Davos, ku po mbahet Forumi Ekonomik Botëror, sot ka ndodhur një shpërthim i vogël, nga i cili askush nuk ka pësuar dëme.

Policia tha se po e hetonte këtë incident, që ka shkaktuar vetëm dëme të vogla materiale.

Afro 2500 vetë, përfshirë personalitete udhëheqëse politike dhe ekonomike, janë mbledhur jnë Davos të Zvicrës, për të marrë pjesë në Forumin Ekonomik Botëror.

NOA/RFE

KOMENTE