English

Lopez: Lindja e fëmijëve më ka lumturuar martesën

Jennifer Lopez, Marc Anthony E enjte, 27 janar 2011, NOA- “Fëmijët na kanë bërë Marc dhe mua më të fuqishëm... Ka pasur kohë të vështira. Fëmijët e kanë bërë që ne të shohim në një pamje më të gjerë. Ne ende zihemi, por e dimë se në fund të ditës, ne i kemi fëmijët e mahnitshëm, të cilët kanë nevojë për ne. Ne i kemi premtuar njëri-tjetrit kurrë të mos shkojmë në shtrat të zemëruar”, ka thënë Lopez

Këngëtarja dhe aktorja Jennifer Lopez nëpërmjet kësaj deklarate thotë se lindja e dy fëmijëve ka forcuar martesën e saj me Marc Anthonyn.

a.y/NOA

KOMENTE