English

Demonstrata në Lezhë, Kadeli e Ndoka në krye

Lezhë, 4 shkurt, NOA – Deputeti i PS-së, Gjovalin Kadeli dhe kreu i PDK-së, Nard Ndoka janë drejtuesit e demonstratës që po zhvillohet sot në qytetin e Lezhës. Korrespodenti i Agjencisë NOA raporton se në këtë qyet janë marrë të gjitha masat nga ana e policisë për të mos bllokuar trafikun dhe për të mos patur incidente. Deri tani nuk raportohet asnjë incident. Ndërkohë që deputetët e Lezhës u kanë bërë thirrje mbështetësve që të mos përplasen me policinë dhe të mos provokojnë forcat e rendit.

Aktualisht demonstruesit në Lezhë janë në mesin e intenerarit të përcaktuar nga drejtuesit e demonstratës.

a.k/NOA

KOMENTE