English

Figurë e keqe për Aguilerën, gabon fjalët e himnit

SHBA, 9 Shkurt NOA - Për periudha negative nuk po ka të mbaruar. Pas dështimit me albumin e saj të fundit dhe pritjes së ftohtë që iu rezervua në debutimin e saj si aktore në “Burlesque”, këngëtarja ka bërë një figurë jo të mirë dhe gjatë një transmetimi të drejtpërdrejt, gjatë një eventi televiziv shumë të ndjekur në SHBA. E thirrur për të kënduar himnin kombëtar, Aguilera ka gabuar në fjalë në dy strofa.

Dhe vetë ajo gjithmonë ka mbështetur se e ka kënduar himnin që kur ka qenë 7-vjeçe, mund të ketë ndikuar dhe emocioni, duke marrë parasysh situatën në të cilën ndodhej, por sërish shtohet një figurë e keqe për këngëtaren amerikane,.

r.b/NOA

KOMENTE