English

Kantrimen: Bllokimi i zgjedhjeve, antikushtetues

Tiranë, 9 shkurt, NOA – Më shumë demokraci mes pozitës dhe opozitës, bllokimi i zgjedhjeve është antikushtetues.

Këto kanë qenë dy mesazhet e dhëna nga zv/ndihmës-sekretari amerikan i Shtetit, Tomas Kantrimen, gjatë një konference të posaçme për shtyp që është duke mbajtur aktualisht në mjediset e ambasadës amerikane në Tiranë, në kuadrin e vizitës së tij në vendin tonë.

Sipas tij, prokuroria duhet që të hetojë 21 Janarin dhe se Shtetet e Bashkuara të Amerikës e mbështesin punën e saj në këtë drejtim.

“Të hetohen veprimet e të gjithë aktorëve më 21 Janar”, la porosi të veçantë Kantrimen, duke saktësuar se duhen hetuar si veprimet e demonstruesve, ashtu edhe ato të punonjësve të rendit ... (vijon)

n.e/NOA

KOMENTE