English

Celine Dion në publik me binjakët e saj

Las Vegas, 19 Shkurt NOA - Celine DionLas Vegas është shfaqur për herë të parë në publik me binjakët e saj, Nelson dhe Eddy, të cilët lindën më 23 tetor si rrjedhojë e lidhjes bashkëshortore me Rene Angelil. Me rastin e prezantimit të serisë së koncerteve të ardhshme të saj, më 15 mars, këngëtarja kanadeze më e famshmja në mbarë botën është prezantuar së bashku me dy fëmijët e saj. Duhet thënë se një prezantim i tillë me binjakët ishte dhe në dedikim të fansave të cilët e kanë mbështetur këngëtaren gjatë gjithë kohës.

r.b/NOA

KOMENTE