English

Detroit mbledh fonde për statujën e RoboCop

Detroit, 19 Shkurt NOA - Kohë të vështira në Detroit, e cila është përfshirë shumë në valën e papunësisë, është trembur nga mungesa e turistëve dhe rritja e numrit të krimeve. Vetëm RoboCop, heroi i popullit, mund të themi se përcjell besim tek ky vend. Këtë fakt mund at themi me siguri të paktën për një grup banorësh të cilët janë në kërkim dhe mbledhje të fondeve për të ndërtuar një statujë të policit robot. Gjithçka do të bëhet për të tërhequr vëmendjen e turistëve dhe për të shpërndarë optimizëm në qytetarët e Detroit.

r.b/NOA

KOMENTE