English

Ish-mis Venezuela 2010 publikon imazhet e saja e sëmurur me tumor

Venezuelë, 22 Shkurt NOA - , e cila ka qenë mis Venezuela në vitin 2000, ka treguar imazhe të saja gjatë luftës kundër kancerit në gji. Efektet e sëmundjes duket mjaft qartë në foto. Ish mbretëresha e bukurisë dhe prezantuesja televizive është paraqitur në këtë mënyrë në fotot e Roberto Mata, të mbledhura për librin e tij “Fuera de Foco”.

“Imazhet janë tepër shqetësuese, pasi askush nuk më ka parë në këtë gjendje, të sëmurë dhe pa tualet”, - tha 28-vjeçarja finaliste e Mis Universit.

Ekvall është bërë dhe dëshmitare e një grupi të vetëdijshëm për kancerin, SenosAyuda. Në shkurtin e kaluar ajo u diagnostikua për një tumor të avancuar dhe e përfundoi trajtimin në tetor.

r.b/NOA

KOMENTE