English

Kylie Minogue: Fundin e karrierës e prek në çdo turne

E diel, 27 shkurt 2011, NOA- Këngëtarja e njohur dhe e pëlqyer botërisht për zërin e saj të veçantë Kylie Minogue, deklaron se fundin e karrierës e ka menduar shumë shpesh.

“A kam menduar për fundin e karrierës? Absolutisht. Unë e them këtë në fund të çdo turneu. Dhe më pas diçka ndodh dhe unë filloj të mendoj për këngë. Çfarë të them? Jam e lidhur shumë me muzikën”, deklaroi për mediat Minogue.

Këngëtarja 42 vjeçare e cila është në lidhje me modelin spanjoll Andres Velencoso, ka shtuar gjithashtu se edhe nëse do të shkëputet nga muzika, ajo nuk pendohet pasi ka shijuar çdo moment dhe çdo dalje në skenë.

a.y/NOA

KOMENTE