English

Të dhënat e para mbi Motorolën e ri WX450

SHBA, 1 Mars NOA - Lajmet e para mbi Motorolën e ri WX450, një telefon cellular me tastierë QWERTY, i cili pritet të vijë javët e ardhshme në dyqanet e ceulalrëve në SHBA të AT&T. përshkrimet paraprake mbi Motorola WX450, vijnë nga siti i FCC, ku celulari është shfaqur gjatë këtyre ditëve si rrjedhojë e aprovvimit të të dhënave të tij tekinike. Motorola WX450 do të jetë e pajisur me mbështetje në rrjetin GSM quad-band dhe UMTS dual-band, ku ndërmjet funksioneve të ndryshme mund të përmednim dhe atë të radio FM, Bluetooth dhe memories së zgjerueshme me anë të mikro-skedave SD. Nuk përjashtohet as mundësia që celulari të bëjë shfaqen e tij në tregun evropian.

r.b/NOA

KOMENTE