English

Tymosin marijuanë për tu afruar me Shivën

Kathmandu, 1 Mars NOA - Nepal: sadhu (indianët e shenjtë) janë duke u përgatitur për të festuar festën e Shivës, një perëndi indu e krijimit dhe e shkatërrimit. Festivali i Shivaratri, në kohën e Pashupatinath, po thërret me mjëra induistë: më 2 mars do të jetë dita e celebrimit. Për tu afruar sa më pranë me Shivën, është si një ofertë, e cila krijohet nëpërmjet besuesve, të cilët tymosin marijuanë me pipën tipike që quhet chillum.

r.b/NOA

KOMENTE