English

Kryeministri: Do riregjistrohen pasuritë e paluajtshme

Tiranë, 23 mars, NOA Update – Kryeministri Berisha ka komunikuar sot në mbledhjen e qeverisë edhe vendimin për riregjistrimin e pasurive të paluajtshme nga e para, në të gjithë vendin.

Sipas tij, prona do të regjistrohet e rivlerësuar, me kushtet dhe çmimin aktual, ndërsa tarifa për një shërbim të tillë është 1%... (vijon)

n.e/NOA

KOMENTE