English

Lamtumirë hotelit prej akulli

Kanada, 23 Mars NOA - Sezoni i hotelit të akullt që i përket Quebec City, në Kanada, është duke i ardhur fundi. Si çdo vit, kjo strukturë realizohet në periferi të qytetit dhe do të mbyllë pritjet e saj, në fund të muajit mars, pas tre muajve shërbim. Hoteli është i realizuar me 15 mijë tonelata dëborë dhe 500 akujsh. Është i përbërë nga 36 dhoma dhe një suitë, një dhomë martesore dhe një nga ice-bar shumë i këndshëm.

r.b/NOA

KOMENTE