English

Samsung Galaxy Tab 8.9, disa përshkrime para prezantimit zyrtar

SHBA, 23 Mars NOA - Në pak orë distancë nga prezantimi i tij zyrtar, janë paraqitur në mënyrë paraprake disa detaje të reja të Samsung Galaxy Tab 8.9, tabletës së re me sistem operativ Android 3.0 të shtëpisë koreane. Aparatura, me ekran me prekje prej 8.9 polësh në formatin WXGA (1280x800) do të ketë një peshë prej 470 gramësh dhe mund të mbështetet në prezencën e një procesori Dual-Core prej 1 GHz. Në ndryshim nga Samsung Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9 do të jetë i pajisur me një ndërfaqe të personalizuar, me një seri të “Live Panels” për vizualizimin e e-mail dhe informacioneve të tjera në kohë reale me një “Mini Apps Tray” për të lançuar me shpejtësi të gjashta aplikimet.

r.b/NOA

KOMENTE