English

Stanislav Aristov “djeg” artin

SHBA, 23 Mars NOA - 28-vjeçari Stanislav Aristov, një artist diletant (pasioni i tij është informatika) po korr një sukses të madh në botën e artit dhe kjo falë veprës: skulptura të bëra thjeshtësisht me zjarr. I riu ka nisur të krijojë “skulpturat e tij me flakë” për të marrë pjesë në një konkurs fotografie në Rusi: nuk arrinte të gjente një subjekt për të fotografuar dhe rastësisht ndezi një kunj shkrepëse duke vënë re format e pabesueshme që merrte flaka. Në këtë mënyrë lindi një intuitë e fotografimit të tyre, duke i kthyer format e mara, në një vepër arti. r.b/NOA

KOMENTE