English

LSI zbardh emrat e kandidatëve për zgjedhjet e 8 majit dhe zonat ku garon

Tiranë, 29 mars 2011, NOA- Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama bëri të ditur për mediat listën emërore të njësive vendore ku do të kandidojnë përfaqësues të LSI-së nën siglën e koalicionit “Aleanca për qytetarin”.

Në fjalën e tij Rama tha se kandidatët e LSI-së do të konkurojnë për nivelin e kryetarit të njësisë dhe respektivisht, emrin e kandidatit për secilën prej këtyre njësive.

Ai shtoi më tej se kjo listë publikohet pasi kandidatët janë regjistruar edhe në KZAZ.

“LSI konkuron kështu, me një ekip të plotë vlerash përfaqësimi dhe kualitetesh konkurruese për të ofruar padyshim njerëzit më të mirë ndër ata që janë ofruar në këtë garë, për të ofruar kështu njerëzit që përfaqësojnë në mënyrën më serioze dhe me angazhimin qytetar, -profesional dhe me integritet të plotë interesat e qytetarëve për njësinë apo dhe për komunitetin ku, emrat tanë do të konkurrojnë me angazhimin dhe bindjen për të fituar”, u shpreh Rama gjatë fjalës së tij.

Gjatë fjalës së tij ai shtoi gjithashtu se në një masë të konsiderueshme femra është e përfshirë në listat e Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Lidhur me mënyrën e bërjes së fushatës nga ana e LSI-së, Rama sqaroi se ajo do të vijë e harmonizuar me fushatën e gjithë koalicionit “Aleanca për qytetarin.

LISTA EMERORE E KANDIDATEVE PER KRYETARE KOMUNASH DHE BASHKISH TE PROPOZUARA NGA LSI

1.QARKU BERAT

1- BASHKIA URA VAJGURORE THOMA RUMNIÇI

2- KOMUNA POSHNJE KUJTIM PELIVANI

3- KOMUNA TERPAN EDMONT ZOTKAJ

4- KOMUNA VELABISHT KASTRIOT RAPAJ

5- KOMUNA VERTOP GUXIMTAR GOJKA

6- BASHKIA COROVODE NESIM SPAHIU

7- BASHKIA KUCOVE SELFO KAPLLANI

8- KOMUNA LESHNJE ILIRJAN HODO

9- KOMUNA POTOM LIRIM KOROMANI

10- KOMUNA QENDER SKRAPAR GAZMIR HYSA

11- KOMUNA VENDRESH SULEJMAN DERVISHI

2. QARKU DIBER

12- KOMUNA ARRAS BEKIM KRASHI

13- KOMUNA TREBISHT FITIM BALLA

14- KOMUNA MARTANESH GEZIM HYSA

3. QARKU DURRES

15- KOMUNA RRASHBUALL HYSEN GASHI

16- KOMUNA GJEPALAJ ARDIAN KOKOMANI

17- KOMUNA NIKEL AVDI VATHI

19- KOMUNA CUDHI XHEVAHIR BILJA

4. QARKU ELBASAN

20- BASHKIA ELBASAN DURIM HUSHI

21- KOMUNA GRACEN XHEMAL DOPI

22- KOMUNA GJINAR KRISTAQ SHQAU

23- KOMUNA GJERGJAN LUMTURI HOXHA

24- KOMUNA KODOVJAT ARIANIT ÇELA

25- KOMUNA PISHAJ ESTREF ÇEKREZI

26- KOMUNA TUNJE YLLI KOKOMECI

27- KOMUNA KARINE RESHAT ÇELA

28- KOMUNA LUNIK ASLLAN SHKREPI

29- KOMUNA RRAJC SELADIN BOGDANI

5. QARKU FIER

30- BASHKIA LUSHNJE ALBERT SANXHAKU

31 - KOMUNA FRAKULL ENVER TROKA

32- KOMUNA LIBOFSHE NIKOLLA ZAKA

33- KOMUNA PORTEZ ARTUR BOGDANI

34- KOMUNA TOPOJ SOTIR ZARKA

35- KOMUNA GRESHICE BAFTIAR BAKIU

36- KOMUNA KUTE) GENTIAN DERVISHAJ

37- KOMUNA GRADISHT MAKSIM CAULI

38- KOMUNA GOLEM REFIT ÇELA

39- KOMUNA TERBUF ASTRIT DERVISHI

40- KOMUNA KURJAN HAMZA TORO

6. QARKU GJIROKASTER

41- BASHKIA GJIROKASTER GENCI SINOIMERI

42- BASHKIA PERMET KUJTIM HOXHA

43- KOMUNA QENDER PERMET THOMA PURIQI

7. QARKU KORÇE

44- BASHKIA POGRADEC LUAN TOPÇIU

45- BASHKIA ERSEKE ZHANETA PRIFTI

46- KOMUNA HOÇISHT YLLI CENKOLLI

47-KOMUNA TREBINJE FEMI JASHARLLARI

48- KOMUNA BUÇIMAS ROSHI TOLLOZHINA

49- KOMUNA LIBONIK BUJAR KERVAÇI

8. QARKU LEZHE

50- BASHKIA LEZHE VIKTOR TUSHA

9. QARKU VLORE

51- BASHKIA ORIKUM ARBEN SULOJ

52- KOMUNA HORE VRANISHT VILSON LALA

53- KOMUNA KOTE ARGJIR GJOKAJ

10. QARKU TIRANE

54 - KOMUNA NDROQ FATIME GOGA

55 - KOMUNA PEZE ARTUR PEZA

56 - KOMUNA KRRABE REFIK VELIJA

57 - NJESIA BASHKIAKE NR 2. ELEZ GJOZA

58 -NJESIA BASHKIAKE NR.3 ILIR KOKONA

59 -NJESIA BASHKIAKE NR. 5 ERISA XHIXHO

60 -NJESIA BASHKIAKE NR. 6 LUZHIANA ABAZAJ

a.y/NOA

KOMENTE