English

Lufta ndërkombëtare me jastëkë mbush sheshin në qendër të Nju Jork-ut

Nju Jork, 5 Prill NOA - Me rastin e “” (dita ndërkombëtare e luftës me jastëkë) , Union Square në Nju Jork, është mbushur plot me të rinj të vendosur për të zhvilluar këtë “luftë” me armët në duar, ku në këtë rast ishin jastëkët.

“Pillow fight” faktikisht është një event, që ka nisur nga lëvizja “urban playground” dhe ka si qëllim të nxjerrë njerëzit nga shtëpitë e tyre, për të transformuar hapësirat publike në “sallone urbane”.

Diçka e tillë madje pranohet dhe në rast se një “luftë” e tillë ndodh më normalisht, në ambientet e një dhome në shtëpi. r.b/NOA

KOMENTE