English

Samsung Galaxy Neo, njoftohet smartphone i ri

SHBA, 5 Prill NOA - Koreanët e Samsung Electronics kanë njoftuar javën e kaluar të riun Galaxy Neo (SHW-M220L), një smartphone me sistem operativ Android 2.2 dhe ekran me prekje prej 3.5 polësh në formatin WVGA.

Samsung Neo, me një emër i cili padyshim mund të ngatërrohet shpesh herë me Sony Ericsson Xperia Neo, do të mbushet dhe tek një kmer me rezolucion 3.0 megapixel, lidhje Wi-Fi, memorie të brendshme 4GB dhe procesor 800 MHz.

Në stadin aktual, komercializimi i Samsung Galaxy Neo është në program vetëm në tregun Korean.

r.b/NOA

KOMENTE