English

Njësia Bashkiake Nr.4, gati nisja e Unazës së Madhe (VIDEO)

Tiranë, 16 Prill 2011 NOA – Kandidati i mazhorancës për kreun e Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha ka prezantuar kandidatin për kryetar në Njësinë Bashkiake Nr. 4, Hysen Xhura

Gjatë prezantimit të kandidatit Xhura, Basha bëri të ditur se vetëm nga ulja e taksave, krijimi i fondit të garancisë për kreditimin e biznesit, dhe nisja e Unazës së Madhe, do të hapen 15 mijë vende të reja pune.

1

Po kështu, Basha ka garantuar banorët se do t'i jepet fund abuzimit me çmimet, duke bërë të ditur se për këtë do të ngrihet një agjenci e posaçme pranë Bashkisë së Tiranës.

Lagjet e Tiranës, tha Basha, nuk do të mbeten më në mëshirë të fatit por, në bazë të një plani konkret, do të investohet për asfaltimin e tyre dhe krijimin e hapësirave të gjelbra dhe argëtimi për banorët.

e.t/NOA

KOMENTE