English

Pasqyra e Shtypit, 24 prill 2011

Tiranë, 24 prill, NOA - Në këtë hapësirë gjendet një pasqyrë e titujve të gazetave në Tiranë, për ditën e Diel, 24 Prill 2011. Ky është një shërbim që ofrohet me parapagim nga agjencia e Lajmeve NOA, në shqip, anglisht, italisht e greqisht. Mundësia e parapagimit aktualisht ofrohet përmes abonimit dhe së shpejti, edhe përmes pagesës së shërbimit direkt me anë të kartës së kreditit. Për t’u abonuar në këtë shërbim dhe për t’u pajisur me një emër përdoruesi dhe kodin, dërgoni një kërkesë në adresën e E-mail: indo@noa.al.

Gazeta “Panorama” ka si argument kryesor; “Fusha, rindahen 4836 kredi për të pastrehët”, i cili flet për vendimin e qeverisë për shpërndarjen e një sasie të konsiderueshme kredish.

Disa titujt të tjerë të kësaj gazete janë: “Basha arrin rekord 202 mijë frend në Facebook, Rama në krah të Bikës së Big Brodher”, “Flet Ylli Bufi: Pasojat e thënies sime se kemi 6 ditë bukë, në ‘91”, “Polici i burgut vret emigrantin në lokal”.

Gazeta “Shekulli” hapet me titullin kryesor; “Kokalari në zyrën e Avrizusë dhe FBI: Shtetasi Lulzim Basha është amerikan apo falsifikator”, i cili flet për kontratat e firmosura nga kandidati për bashkinë e Tiranës, Lulzim Basha.

Një tjetër artikull, li lidhur me argumentin kryesor është dhe ai me titull: “Baze: Një apel anti-heshtje kolegëve të medias për këto që po botohen në Shekulli”.

Gazeta “Shqip” ka si argument kryesor; “Kontingjenti kriminal në shtabet elektorale”, i vili flet për incidentet dhe personazhet që tensionojnë situatën elektorale.

Disa tituj të tjerë të kësaj gazete janë; “PS, dosje faktesh për prokurorinë dhe OSBE-në”, “Grindje banale, gardiani vret 32-vjeçarin”, “Vëzhgues edhe nga Parlamenti Europian”.

“Gazeta Shqiptare” ka si argument kryesor atë me titull; “Kushtetuta, Xhaferraj në fushatë si ministër”, i cili flet për ligjin themelor të vendit dhe rregullat për kandidimin në zgjedhje.

Disa tituj të tjerë të kësaj gazete janë; “Parrulla “Enever” në Përmet dy metra e lartë, i u ndërtua pas viti 1991”, “Cilësia, gjysma e universiteteve s’duan renditje”, “Aleksandër Meksi; Pas 1967 nuk i çonim më qengjat tek furrëpjekësi”.

a.k/NOA

KOMENTE