English

Brad Pitt dhe Jolie shpenzojnë 10 milionë në vit për fëmijët e tyre

SHBA, 1 Maj NOA - Çiftet në Hollywood nuk mendojnë aspak për shpenzimet që kryejnë, mbi të gjitha kur bëhet fjalë për fëmijët e tyre.

Brad Pitt dhe Angelina Jolie, sic bëhet e ditur nga Mail Online, shpenzojnë bukurinë e dhjetë milionë dollarëve në vit për numrin e madh të fëmijëve të tyre, kjo mes doktorëve dhe mjekësisë, udhëtimeve, ushqimit, zbavitjeve dhe mbi të gjitha edukimit.

Një shifër e çmendur për njerëzit normal, por jo për “Brangelina”, që janë mësuar të fluturojnë me një jet privat prej 5 milionë dollarësh për lëvizjet e tyre.

r.b/NOA

KOMENTE