English

Kinë, largohet lakuriq nga një bordello

Kinë, 1 Maj NOA - I zhveshur plotësisht duke kaluar nëpër çati. Ka qenë kjo mënyra në të cilën përfundoi arratia e një klienti nga një bordello ilegale e Changchun, në Kinë.

Pas një aksioni blic të autoriteteve në lokalin e dritave të kuqe, personi në fjalë ka braktisur rrobat e tij në çati dhe ka nisur të vrapojë duke u larguar nëpërmjet një shtylle drite.

Tashmë janë publikuar dhe imazhet e pabesueshme të tij teksa arratisej i zhveshur.

r.b/NOA

KOMENTE