English

Prangosen 6 zyrtarë të Komunës Prishtinë, afera korruptive për tenderin

Prishtinë, 3 maj 2011, NOA- Policia e Prishtinës gjatë ditës së sotme ka vënë në pranga për shpërdorim detyre, 6 punonjës së komunës së këtij qyteti.

Sipas policisë, mësohet se arrestimi i tyre është bërë me dyshimin për keqpërdorime në Komunën e Prishtinës, lidhur me një tender i cili ka pasur të bëjë me mbulimin e lumit Prishtevka.

Sipas të dhënave të mbledhura nga punonjësit e policisë së Prishtinës, bëhet e ditur se, është keqpërdorur një vlerë monetare e cila llogaritet të jetë prej qindra mijëra eurosh.

Personat e ndaluar mbajnë identitetet:

1- R. Sh. Viti i lindjes 1943

2- E. T. Viti i lindjes 1960

3- Q. B. Viti i lindjes 1966

4- R. S. Viti i lindjes 1960

5- H. K. Viti i lindjes 1965

6- H. F. Viti i lindjes 1964

Gjashtë zyrtarët e arrestuar do të hetohen dhe gjykohen për veprën penale “Shpërdorim të pozitës zyrtare ose i autorizimit”.

a.y/NOA

KOMENTE