English

SHBA, vogëlushi shet pikturat e tij për tu shëruar nga leucemia

SHBA, 4 Maj NOA - Shet 3 mijë piktura të punëve të tij më të preferuara për të paguar kurat që mund ti shpëtojnë jetën. Është kjo lufta kundër kancerit e Aidan Reed, 5-vjeç, nga Kansas City, në SHBA dhe e prindërve të tij.

Vogëlushi Reed faktikisht ka një leucemi akute linfoblastike, e diagnostikuar që nga 13 shtatori i 2010.

Që nga ai moment ai ka pasur ndërhyrje si kimioterapi dhe shumë lloje të tjera të dhimbshme.

Prindërit, Katie dhe Wiley, pas zbulimit të diagnozës pësuan një tronditje të vërtetë, por tani që mjekët u pohuan atyre se sëmundja e Aidan shërohet në 90% të rasteve, shpresat janë rikthyer.

Kjo mbi të gjitha kur familja nga Kansas City, që për këtë arsye kishte nxjerrë në shitje shtëpinë e tyre, e bllokoi këtë gjë, kjo falë idesë për të kthyer pasionin e Aidan në para.

r.b/NOA

KOMENTE