English

Kalkuta lutet për shpirtin e Obamës

E premte, 6 maj 2011, NOA- Një xhami në Kalkutë i ka dedikuar një lutje speciale kreut të Al Kaedës, i ekzekutuar vetëm pak ditë më parë nga ana e trupave speciale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kanë qenë rreth 3 mijë vetë në xhaminë e “Nour al Cairo” që i kanë dedikuar lutjen e së premtes Osama bin Laden.

“Paqja e shpirtit”, është titulluar lutja e cila është ndjekur sipas ritualeve strikte të kësaj xhamie, e cila ia ka zbatuar me përpikmëri, ashtu si për këdo tjetër zakonet dhe lutjet e qetësisë së shpirtit.

a.y/NOA

KOMENTE