English

Gani Bobi: Lulzim Basha fiton me 58 %, PD kryeson minibashkitë dhe këshillin

Tiranë, 8 maj 2011, NOA- Lulzim Bashs rezulton kandidati fitues sipas Sondazhit “Gani Bobi”, me 58% ndaj Edi Ramës, me 39.8%, ndërsa Hysni Milloshi ka marrë vetëm 0.4% të votave. Sondazi i organizuar nga fondacioni “Gani Bobi”, e drejtuar nga Shkëlzen Maliqi, i cili tha se 4 906 veta i janë përgjigjur këtij sondazhi.

Sipas Maliqit marzhi i gabimit shkon deri në 10% dhe sondazhi ka zgjatur nga ora 07.00 e mëngjesit deri në orën 18.30.

Këshilli bashkiak sipas këtij sondazhi, rezulton PD 52%, PS 40%, LSI 6.%, PDIU 1%, PR 0.2%, LZHK, 0.2%

Më poshtë përqindjet dhe kandidatët fitues në 11 minibashkitë e kryeqytetit sipas sondazhit.

Minibashkia 1

Agron Seseri PD 57%

Lindita Nikolli PS 43%

Minibashkia 2

Elez Gjoza PD 62.8%

Artemon Cukala PS 37.2%

Minibashkia 3

Kokona PD 67 .3%

Enver Sulollari PS 32.5%

Minibashkia 4

Hysen Gjura PD 57.5%

Sahit Kalaja PS 43%

Minibashki 5

Erisa Xhixho PD 46.5%

Jeta Seitaj PS 53.5%

Minibashkia 6

Luzhiana Abazaj PD 53.5%

Krenar Cenollari PS 46.5%

Minibashkia 7

Krenar Alimaehmeti PD 56%

Erion Koka PS 40, 5%

Minibashkia 8

Arben Tafaj PD 65%

Sait Vorpsi PS 35 %

Minibashkia 9

Indrit Fortuzi PD 62.9%

Armond Halebi PS 37.5%

Minibashkia 10

Agron Fuga PD 65 %

Enada Alikaj PS 35 %

Minibashkia 11

Haki Mustarfa 66,5%

Naim Asllani 35.5%

a.y/NOA

KOMENTE
  • Mhill Kadeli19:31 - 15 Maj 2011
    shum isakt sondazhete Gani Bobit me nji perpikmeri precize si Saliu me fansat e FB kan gjet fituesit e zgjelljeve ne tiran ja kan zili dhe perndimi per perpikmerin e berjeve te sondazheve