English

Rezultatet paraprake të bashkive dhe komunave të publikuara nga KQZ deri në orën 19: 45

Në një dalje të pak minutave më parë të përfaqësueses ligjore të kreut të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, bëhen të ditura rezultatet e deritanishme të zgjedhjeve në disa bashki dhe komuna në rang vendi.

Bashkia Ballsh

Aleanca për të Ardhmen- 2317 vota

Aleanca për Qytetarin- 2136 vota

Bashkia Gjirokastër Aleanca për Qytetarin- 5170 vota

I pavarur- 231 vota

Aleanca për të Ardhmen- 6646 vota

Bashkia Polican, 5 nga 7 kuti

Aleanca për Qytetarin- 1255 vota

Aleanca për të Ardhmen- 1347 vota

Bashkia Memaliaj

Aleanca për të Ardhmen- 1199 vota

Aleanca për Qytetarin- 974 vota

Bashkia Tepelenë

Aleanca për Qytetarin- 735 vota

Aleanca për të Ardhmen- 1736 vota

I pavarur - 1148

Komuna Qendër- Tepelenë 4 nga 14 kuti

Aleanca për të Ardhmen- 396 vota

Aleanca për Qyteatarin- 215 vota

Bashkia Përmet

Aleanca për Qyteatarin- 1511 vota

Aleanca për të Ardhmen- 2155 vota

Bashkia Ura Vajgurore

Aleanca për Qytetarin- 2099 vota

Aleanca për të Ardhmen- 2369 vota

Bashkia Korçë, 20 nga 62 kuti

Aleanca për të Ardhmen- 5522 vota

Aleanca për Qytetarin- 4358 vota

Komuna Drenovë

Aleanca për të Ardhmen- 1560 vota

Aleanca për Qytetarin- 1623 vota

Qendër- Ersekë

Aleanca për të Ardhmen- 810 vota

Aleanca për Qytetarin- 1004 vota

Bashkia Pogradec

Aleanca për Qytetarin- 2118 vota

Aleanca për të Ardhmen- 3119 vota

Komuna Bilisht

Aleanca për Qytetarin- 2638 vota

Aleanca për të Ardhmen- 1971 vota

Miras- Korçë

Aleanca për Qytetarin- 2561 vota

Aleanca për të Ardhmen- 2015 vota

Krumë

Aleanca për të Ardhmen- 1992 vota

Aleanca për Qytetarin- 1484 vota

Komuna Golaj

Aleanca për Qytetarin- 1783 vota

Aleanca për të Ardhmen- 1744 vota

Bajram Curr

Aleanca për të Ardhmen- 1222 vota

Aleanca për Qytetarin- 2110 vota

Bashkia Peshkopi

Aleanca për Qytetarin- 4422 vota

Aleanca për të Ardhmen- 3013 vota

Tropojë fshat

Aleanca për Qytetarin- 1628 vota

Aleanca për të Ardhmen- 1283 vota

Bushat 13 nga 24 kuti

Aleanca për Qytetarin- 2363 vota

Aleanca për të Ardhmen- 1114 vota

Fushë Arrëz

Aleanca për të Ardhmen- 854 vota

Aleanca për Qytetarin- 1183 vota

Pukë

Aleanca për Qytetarin- 952 vota

AA- 903 vota

Lezhë

AQ- 4933 vota

AA- 4631 vota

Rrëshen 19 nga 20 kuti

Aleanca për të Ardhmen- 2974

Aleanca për Qytetarin- 2251

Rubik

Aleanca për Qytetarin- 1286

Aleanca për të Ardhmen-1643

Laç, 10 nga 22 kuti

Aleanca për Qytetarin- 1662

Aleanca për të Ardhmen -2787

Pojan

Aleanca për të Ardhmen - 3284

Aleanca për Qytetarin -3577

Ersekë

Aleanca për Qytetarin- 1232

Aleanca për të Ardhmen - 1548

Leskovik

Aleanca për të Ardhmen- 503

Aleanca për Qytetarin- 838

Maqellarë

Aleanca për Qytetarin- 1054

Aleanca për të Ardhmen- 1136

Bashkia Kamëz, 18 nga 51 kuti

Aleanca për Qytetarin- 4247

Aleanca për të Ardhmen- 3782

Kashar

Aleanca për të Ardhmen- 4290

Aleanca për Qytetarin- 5540

Paskuqan, 16 nga 30 kuti

Aleanca për Qytetarin- 4291

Aleanca për të Ardhmen- 2767

Kavajë, 10 nga 30 kuti

Aleanca për Qytetarin- 1704

Aleanca për të Ardhmen- 2034

Vlorë, 24 nga 86 kuti

Aleanca për të Ardhmen- 7199

Aleanca për Qytetarin- 5925

Himarë

Aleanca për të Ardhmen- 1574

Aleanca për Qytetarin- 560

Vasil Bollano- 1472

Sarandë

Aleanca për të Ardhmen- 7236

Aleanca për Qytetarin- 4981

Delvinë, 1 nga 17 kuti

Aleanca për Qytetarin- 171

Aleanca për të Ardhmen- 99

Komuna Kutalli

Aleanca për të Ardhmen- 2816

Aleanca për Qytetarin- 1911

Durrës në vetëm 10 kuti

Aleanca për të Ardhmen- 2429

Aleanca për Qytetarin -2292

Fushë Krujë

Aleanca për të Ardhmen- 3221

Aleanca për Qytetarin- 2383

Elbasan, 26 nga 96 kuti

Aleanca për të Ardhmen- 7246

Aleanca për Qytetarin -4847

Cerrik, 7 nga 17 kuti

I pavarur- 279

Aleanca për Qytetarin- 961

Aleanca për të Ardhmen- 891

a.y/NOA

KOMENTE