English

Vlorë dhe Fier kryesojnë kandidatët e PS

Vlorë, 10 maj, NOA – Kandidati i “Aleancës për të Ardhmen” në qytetin e Vlorës, Shpëtim Gjika kryeson bindshëm ndaj rivalit të Partisë Demokratike, Ardian Kollozi.

Në qendrën e numërimi të votimeve në këtë qytet janë numëruar 50 kuti nga 86 gjithsej.

Ndërkohë që gjatë natës ka pasur dhe probleme teknike në qendrën e numërimit të votave në Nartë, për shkak të ndërprerjes së energjisë elektrike.

Po ashtu edhe Bashkinë e Lushnjes kandidati i “Aleancës për të Ardhmen” Fatos Tushe kryeson me 6445 vota, kundrejt rivalit të tij nga “Aleancës për qytetarin”, Albert Sanxhaku, i cili ka marrë 4353 vota.

NOA

KOMENTE
  • Rildo Amarildo11:03 - 10 Maj 2011
    DU TE DI PER KOMUNEN STRUM KUSHE KA FITUAR