English

18.10: Numërohen 374 kuti nga 485 – Rama 95347 vota, Basha 94391 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Ora: 18.10 – 11 Maj 2011

Kuti të numëruara: 374/485

Edi Rama: 95347 vota

Lulzim Basha: 94391 vota

Hysni Milloshi: 1060

Nga 185061 vota të numëruara në gjithë Tiranën, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama është 956 vota më shumë për kandidatin e të majtës Edi Rama.

KOMENTE
  • Anizel19:44 - 11 Maj 2011
    nëse e kanë merituar atë vend pune ta gëzojnë aman nese nuk e meritojnë duke mos patur arsimin dhe SJELLJEN që është primare të ikin vetë një orë e me parë,pasi ka mjaft të rinj që janë përkëmbur të drejtat e tyre dhe pse kanë vite që kanë mbaruar dhe janë pa punë për arsye se s'kanë patur një teserë por që janë të rinj me vizion dhe ide për të ardhmen. KOHA E DEMBELËVE MBAROI........... respekte
  • Ervin Fisniku19:38 - 11 Maj 2011
    po po e mori rama si do ja bejne njerezit qe aktualishte jan ne pune nga pd
  • Emiljano Dedolli18:56 - 11 Maj 2011
    ketu them se mund te fitoje pd