English

21:40 - Thellohet me 1051 vota avantazhi i Ramës ndaj Bashës

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 21.40 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo ka publikuar rezultatet zyrtare për 397 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 103058 vota, kurse Lulzim Basha 102007 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama është thelluar duke arritur në 1051 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

Kuti të numëruara: 397/485

Edi Rama: 103058 vota

Lulzim Basha: 102007 vota

Hysni Milloshi: 1141 vota.

KOMENTE