English

22.06 – Numërohen 400 në 485 kuti, Rama 103571, Basha 102786 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 22.06 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo ka publikuar rezultatet zyrtare për 400 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 103571 vota, kurse Lulzim Basha 102786 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama është thelluar duke arritur në 785 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

Kuti të numëruara: 400/485

Edi Rama: 103058 vota

Lulzim Basha: 102007 vota

Hysni Milloshi: 1151 vota

KOMENTE