English

22.50 – Numërohen 405 në 485 kuti, Rama 104833, Basha 104168 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 22.50 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo ka publikuar rezultatet zyrtare për 405 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 104833 vota, kurse Lulzim Basha 104168 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama është thelluar duke arritur në 665 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

Kuti të numëruara: 405/485

Edi Rama: 104833 vota

Lulzim Basha: 104168 vota

Hysni Milloshi: 1164 vota

KOMENTE