English

23:20 – Ngushtohet rezultati, Rama 96 vota në avantazh ndaj Bashës

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 23.20 – Nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo kanë dalë rezultatet për 411 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 105868 vota, kurse Lulzim Basha 105772 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama është thelluar duke arritur në 96 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

Kuti të numëruara: 411/485

Edi Rama: 105868 vota

Lulzim Basha: 105772 vota

Hysni Milloshi: 1185 vota

KOMENTE