English

23.35 – Numërohen 412 në 485 kuti, Rama 106122, Basha 105951 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 23.35 – Nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo kanë dalë rezultatet për 412 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 106122 vota, kurse Lulzim Basha 105951 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama ka arritur në 171 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

Kuti të numëruara: 412/485

Edi Rama: 106122 vota

Lulzim Basha: 1105951 vota

Hysni Milloshi: 1189 vota

KOMENTE