English

23.40 – Numërohen 414 në 485 kuti, Rama 106624, Basha 106430 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 23.40 – Nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo kanë dalë rezultatet për 414 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 106624 vota, kurse Lulzim Basha 106430 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama ka arritur në 194 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

Kuti të numëruara: 414/485

Edi Rama: 106624 vota

Lulzim Basha: 106430 vota

Hysni Milloshi: 1193 vota

KOMENTE