English

23.45 – Numërohen 415 në 485 kuti, Rama 106950 vota, Basha 106742 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 23.45– Nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo kanë dalë rezultatet për 415 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 106950 vota, kurse Lulzim Basha 106742 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama ka arritur në 194 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

Kuti të numëruara: 415/485

Edi Rama: 106950 vota

Lulzim Basha: 106742 vota

Hysni Milloshi: 1195 vota

KOMENTE