English

23.50 – Numërohen 419 në 485 kuti, Rama 107878 vota, Basha 107593 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 23.50– Nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo kanë dalë rezultatet për 419 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 107878 vota, Lulzim Basha 107593 vota dhe Hysni Milloshi, 1201 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama ka arritur në 285 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

KOMENTE