English

KQZ: Rezultatet PS-PD në rang vendi për Bashkitë dhe Këshillat Bashkiakë

Tiranë, 11 maj 2011, NOA- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në daljen e radhës për mediat, përmes përfaqësueses ligjore të tij, deklaroi rezultatet përfundimtare për bashkitë dhe këshillat bashkiakë ku ka përfunduar votimi.

Sipas KQZ-së, në këto bashki dhe komuna rezultatet janë konfirmuar nga KZAZ-të përkatëse, të cilat krahas votave për kryetarët e bashkisë kanë nxjerrë edhe ato për këshillat bashkiakë.

Lista e Bashkive, dhe Këshillat Bashkiakë, votat dhe koalicionet përkatëse:

Aleanca për të Ardhmen- AA

Aleanca për Qytetarin- AQ

Kuçovë

AA- 4871 Vota

AQ- 4121 Vota

Këshilli

AQ- 3299

AA- 5892

Çorovodë

AQ- 1709

AA- 1209

Këshilli

AQ- 1760

AA- 955

Poliçan

AA- 1794

AQ- 1763

Këshilli

AQ- 1599

AA 1361

Peshkopi

AQ- 4422

AA- 3013

Këshilli

AQ- 3576

AA- 2733

Burrel

AA- 3658

AQ- 3119

Këshilli

AQ- 2765

AA- 2500

Klos-Mat

AQ- 2658

AA- 1948

Këshilli

AQ- 2195

AA- 1344

Manëz

AQ- 2184

AA-1723

Këshilli

AA- 1705

AQ- 1563

Sukth

AQ- 3789

AA- 2160

Këshilli

AQ- 3972

AA- 1791

Shijak

AA- 2544

AQ- 2212

Këshilli

AQ- 2504

AA- 2195

Krujë

AQ- 3723

AA- 3624

Këshilli

AA- 3278

AA- 1646

Belsh

AQ 2819

AA 2388

Cerrik

AQ- 2328

AA- 2027

Këshilli

AQ- 2100

AA- 1917

Peqin

AQ- 2670

AA- 908

Këshilli

AQ-1936

AA-189

Patos

AA- 5406

AQ- 4441

Këshilli

AQ- 4466

AA- 4431

Roskovec

AQ- 1958

AA- 4441

Këshilli

AQ-4466

AA- 4431

Lushnje

AA- 11662

AQ- 7987

Këshilli

AQ- 9007

AA- 1048

Divjakë

AA- 1827

AQ- 1778

Këshilli

AQ- 1954

AA- 1828

Ballsh

AA- 2317

AQ- 2136

Këshilli

AQ- 1849

AA- 2226

Gjirokastër

AA- 6646

AQ- 5177

Këshilli

AQ- 4781

AA- 6715

Libohovë

AQ- 1078

AA- 308

Këshilli

AQ- 931

AA- 417

Memaliaj

AA- 1199

AQ- 974

Këshilli

AQ- 1064

AA- 1170

Tepelenë

AA- 1736

AQ- 735

Këshilli

AQ- 1250

AA- 1960

Këlcyrë

AA- 973

AQ- 916

Këshilli

AQ- 767

AA- 879

Përmet

AA- 2158

AQ- 1811

Këshilli

AQ- 1786

AA 1685

Korçë

AA- 16369

AQ- 14176

Këshilli

AQ- 12137

AA- 14589

Maliq

AA- 1649

AQ- 1478

Këshilli

AQ- 1345

AA- 1536

Ersekë

AA- 1548

AQ- 1232

Këshilli

AQ- 911

AA- 1639

Leskovik

AQ- 838

AA- 503

Këshilli

AQ- 807

AA- 435

Pogradec

AA- 7580

AQ- 5837

Këshilli

AQ- 5144

AA- 6144

Bilisht

AQ- 2638

AA- 1971

Këshilli

AQ- 2884

AA- 1410

Kukës

AQ- 6144

AA- 3441

Këshilli

AQ- 4385

AA- 1542

Krumë

AA- 1992

AQ- 1484

Këshilli

AQ- 1592

AA- 1060

Rrëshen

AA- 3227

AQ- 2413

Këshilli

AQ-999

AA- 1469

Rubik

AA- 1643

AQ- 1286

Këshilli

AQ- 1474

AA- 926

Laç

AA- 6201

AQ- 3980

Këshilli

AQ- 4579

AA- 4620

Fushë-Arrëz

AQ- 1183

AA- 854

Këshilli

AQ- 1257

AA- 577

Pukë

AQ- 952

AA- 903

Këshilli

AQ- 1297

AA- 858

Vorë

AQ- 4349

AA- 3425

Këshilli

AQ- 3794

AA- 3194

Kavajë

AA- 6008

AQ- 5128

Këshilli

AQ- 5952

AA- 3189

Vlorë

AA- 23482

AQ- 18953

Këshilli

AQ- 17623

AA- 21668

Himarë

AA- 1574

AQ- 560

Këshilli

AQ- 744

AA- 1550

Orikum

AA- 1899

AQ- 805

Sarandë

AA- 7236

AQ- 4981

Këshilli

AQ- 4706

AA- 5884

a.y/NOA

KOMENTE