English

Rama-Basha, KQZ publikon rezultate të reja zyrtare për 393 kuti votimi

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA/ 21.00 Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sapo ka publikuar rezultatet zyrtare për 393 kuti votimi të numëruara në totalin prej 485 kutish.

Në to rezulton se Edi Rama ka 101813 vota, kurse Lulzim Basha 101067 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama është 746 vota më shumë për kandidatin e të majtës, Edi Rama.

Kuti të numëruara: 393/485

Edi Rama: 101813 vota

Lulzim Basha: 101067 vota

Hysni Milloshi: 1132 vota.

KOMENTE