English

Schwarzenegger “përfundon” martesën

Kalifornia, 11 Maj NOA - Pasi ka festuar 25-vjetorin e martesës së tij, më 26 prillin e kaluar, kanë njoftuar se janë ndarë përfundimisht nga njëri tjetri.

Bazuar në atë çka ka bërë të ditur Los Angeles Times, Shriver, ish gazetare e Nbc dhe vajza e motrës së John Kennedy, ka braktisur prej kohësh shtëpinë në Brentwood, në Los Angeles, ku jetonte së bashku me ish-guvernatorin e Kalifornias.

Çifti ka katër fëmijë, mes moshës 14 dhe 21 vjeçare.

Në një komunikim të lëshuar, çifti ka bërë të ditur se ndarja ka ardhur në një akord nga të dyja palët.

“Ka qenë një moment tepër i rëndësishëm tranzicioni në nivelin personal dhe profesional për të dy, - lexohej në një shënim, - pas shumë mendimesh, reflektimesh dhe diskutimesh e lutjesh, kemi arritur në këtë vendim së bashku. Në këtë moment jetojmë të ndarë për të vendosur të ardhmen e marrëdhënies tonë. Vazhdojmë të impenjohemi në jetën tonë ndaj fëmijëve. Ato janë drita e jetës tonë”.

r.b/NOA

KOMENTE