English

Vetëvrasje nga kulla më e lartë në botë (FOTOLAJM)

Kjo që shikoni është kulla më e lartë në botë dhe është përuruar vetëm para disa kohësh në Dubai. Një person ka kryer vetëvrasje duke u hedhur pikërisht nga kulla luksoze Burj Khalifa, e cila mbahet si më e larta në botë, plot 828 metra. I ndjeri është hedhur nga kati i 147-të i kullës dhe ka rënë në katin e 108-të i objektit.

KOMENTE
  • Meri Paza01:08 - 11 Maj 2011
    rahmet past ..............komplimente me pelqen faqa juaj shume interesante