English

Votat për partitë, Aleanca për Qytetarin 539076 - Aleanca për të Ardhmen 492221 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 11 Maj 2011 NOA 20.30 – Nëse për kryetarët e bashkive dhe komunave, Aleanca për të Ardhmen që përfaqëson opozitën ka fituar masivisht, për këshillat bashkiakë situata është e ndryshme.

Sipas të dhënave të fundit nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, rezulton se në total janë deri tani 1.092.959 vota të numëruara ku rezulton se Aleanca për Qytetarin ka 539076 vota dhe Aleanca për të Ardhmen ka 492221 vota, pra 46.855 vota është mazhoranca aktuale në avantazh të lehtë.

Ndërkohë gara për Tiranën vazhdon të jetë e fortë. Deri në orën 20.00, rezulton se janë numëruar votat në 393 kuti nga 485 ku Edi Rama rezulton me 102220 vota, kurse rivali tjetër Lulzim Basha 101297 vota. Hysni Milloshi ka 1119 vota.

Nga 204636 vota të numëruara në gjithë Tiranën, diferenca e votave mes kandidatëve Basha dhe Rama është 923 vota më shumë për kandidatin e të majtës Edi Rama.

e.t/NOA

Rifreskohet minutë pas minute

KOMENTE