English

Ora 18:05 – Numërohen 472 ndër 485 kuti, Basha 121667, Rama 121051 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 13 Maj 2011 NOA/ 18:05 – Deri në orën 18:05, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka numëruar 472 kuti votimi ndër 485 gjithsej.

Në to rezulton se Lulzim Basha numëron aktualisht 121667 vota, kurse Edi Rama 121051 vota dhe Hysni Milloshi 1321 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca mes dy kandidatëve Rama dhe Basha është 616 vota, aktualisht në favor të z.Basha.

KOMENTE
  • Gyrls Crayzy19:17 - 13 Maj 2011
    po pse te mos fitoj Rama dhe kete here te mbroj dhe ai planet qe ka per tiranen ta ndertoj qendren si duhet .pastaj Basha ka kohe do kete kohe boll