English

Ora 19:20 – Numërohen 473 ndër 485 kuti, Basha 122486, Rama 121806 vota

Rifreskohet minutë pas minute

Tiranë, 13 Maj 2011 NOA/ 19:20 – Deri në orën 19:20, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka numëruar 473 kuti votimi ndër 485 gjithsej.

Në to rezulton se Lulzim Basha numëron aktualisht 122486 vota, kurse Edi Rama 121806 vota dhe Hysni Milloshi 1329 vota.

Në këtë mënyrë, diferenca mes dy kandidatëve Rama dhe Basha është 680 vota, aktualisht në favor të z.Basha.

KOMENTE